Telefoonboek Katerveer

Nummers nodig uit het telefoonboek van Katerveer? Dat kan via de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Op die manier achterhaal je zonder moeite belangrijke telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Zwolle. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. van Doorn), een zaak (zoals Spar) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en/of 8019. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Katerveer is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Katerveer

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit Katerveer? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van D. Mol in Katerveer
 • Vind het telefoonnummer van de SNS Bank of Ici Parix XL
 • Bekijk contactgegevens van de Deskundige asbestverwijderaar of Organisatie adviseur in Katerveer
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Katerveer

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Zwolle. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8019. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Katerveer onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, West, Oost, Kern, Noord, Zuid
telefoonboek-katerveer

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Katerveer, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Katerveer. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem probeert de persoon te vinden die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Op basis daarvan verkrijg jij het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in Katerveer

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0840, 0906, 0900, 0909, 1800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Katerveer

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Katerveer. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.zwolle.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Litouwen.