Telefoonboek Oude Wetering

Een online inkijkje in het telefoonboek van Oude Wetering? Dat doe je met de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Op die manier tref je snel & eenvoudig belangrijke (06) nummers en contacten van inwoners uit Zwartewaterland. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld de Koning), een onderneming (bijv. Hans Anders) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Oude Wetering oneven huisnummers 113-145 of juist de postcode, 8293. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oude Wetering is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oude Wetering

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit Oude Wetering? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van W. van Veen met een huis in Oude Wetering
 • Vind de bereikbaarheid van de Beter Horen of Alphega
 • Achterhaal het tel. nr. van de Personal Coach of Ingenieur procestechniek in Oude Wetering
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Oude Wetering

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Zwartewaterland. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Postcodes in deze regio: 8293, 8294, 8044. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Oude Wetering wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Oude Wetering oneven huisnummers 113-145, Oude Wetering even huisnummers 118-144
telefoonboek-oude-wetering

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Oude Wetering, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Oude Wetering. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Op basis daarvan spot je het snelste een telefoonnummer uit Oude Wetering

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0909, 0800, 1800, 0900, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Oude Wetering

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de telefoonzoeker check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oude Wetering. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.zwartewaterland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Bermuda.