Telefoonboek Holten

Zoek jij naar een telefoonboek van Holten? Start met de aangegeven praktische zoekmachine. Via deze werkwijze zoek je razendsnel belangrijke adresgegevens in en rondom Zwartewaterland. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. Kuijpers), een firma (bijv. Hunkemöller) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 8061. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Holten is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Holten

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Holten? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van L. van Loon met een woning in Holten
 • Ontdek het nummer van de Univé of Firezone
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige asbestverwijderaar of Deurwaarder in Holten
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Holten

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Zwartewaterland. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8061. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
Holten kan je onderverdelen in verschillende wijken: Buitengebied, West, Oost, Centrum, Kern, Zuid
telefoonboek-holten

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Holten, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Holten. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan vind jij succesvol het begeerde telefoonnummer in Holten

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0800, 0900, 1800, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Holten

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Holten. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.zwartewaterland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Marokko.