Telefoonboek Genne

Op zoek naar het telefoonboek van Genne? Check onderstaande handige zoekmachine. Zo vind je gemakkelijk een groot deel van de adresgegevens van mensen in Zwartewaterland. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn van Dijk), een zakelijk adres (bijv. DIO) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Genne-Overwaters of 8061. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Genne is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Genne

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Genne? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van Z. van der Ven uit Genne
 • Vind de bereikbaarheid van de OP=OP Voordeelshop of Gall & Gall
 • Vind de bereikbaarheid van de Veiligheidskundige of Software ontwikkelaar uit Genne
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Genne

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Zwartewaterland. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8061. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in deze plaats
Genne beslaat uit velerlei buurtschappen: Genne-Overwaters
telefoonboek-genne

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je hierboven

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Genne, wie probeert mij te bellen?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Genne. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg je het snelste het telefoonnummer in Genne

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0909, 1800, 0906, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Genne

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op onze tool gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Genne. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.zwartewaterland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Man.