Telefoonboek De Pollen

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Pollen?Maak dan gebruik van de praktische zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij supersnel alle (06) nummers en contacten van huishoudens in Twenterand. Jij kan starten met een (voor) naam (als Visser), een zaak (zoals Avia) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of 7671. Druk op “zoeken”. De zoekmachine doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Pollen is zo gepiept! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Pollen

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit De Pollen? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu gaat dit online veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van R. Bos wonend in De Pollen
 • Ontdek het nummer van de Total of Tango
 • Zoek het nummer van de Machinist binnenvaart of Webdeveloper in De Pollen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van De Pollen

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Twenterand. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7671. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
De Pollen onderscheiden we in verschillende wijken: Buitengebied, Centrum, West, Oost, Kern, Zuid
telefoonboek-de-pollen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit De Pollen, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit De Pollen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Aan de hand hiervan vind jij het snelste een telefoonnummer in De Pollen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0909, 0840, 0900, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Pollen

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit De Pollen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.twenterand.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Kas energie.