Telefoonboek Markelo

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Markelo?Maak dan gebruik van de ontwikkelde handige zoekmachine. Op die manier zoek je erg simpel een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Hof van Twente. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. Bosch), bedrijf (bijv. Kruidvat) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Zuid en/of 7475. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Markelo stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Markelo

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het nummer van een firma of familie uit Markelo? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen met de gids. Tegenwoordig gaat dit online sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van Fam. van der Meer met een huis in Markelo
 • Vind het telefoonnummer van de Praxis of Kruidvat
 • Zoek het nummer van de Pedicure of Wervings- en selectie bureau in Markelo
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Markelo

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Hof van Twente. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Check de gids van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7475. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Markelo kent buurtschappen en kernen: Zuid, Kern, Centrum, Buitengebied, Oost, Noord
telefoonboek-markelo

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Markelo, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Markelo. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan verkrijg jij met succes het benodigde telefoonnummer uit Markelo

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0909, 0906, 0840, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Markelo

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een (net) nummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Markelo. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.hofvantwente.nl/inwoners.html
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Skilje.