Telefoonboek Stokkum

Nummers nodig uit het telefoonboek van Stokkum? Ga aan de slag met de ontwikkelde speciale zoekmachine. Zo bekijk jij snel & eenvoudig belangrijke (06) nummers en contacten van inwoners uit Hof van Twente. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Kuiper), een onderneming (bijv. Dirk) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Zuid en wellicht 7475. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Stokkum gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Stokkum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (06) nummer van een shop of inwoner van Stokkum? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Heden ten dage doe je dit online zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van U. Timmermans woonachtig in Stokkum
 • Ontdek het nummer van de Vodafone of Vakantieexperts
 • Check het nummer van de Tandprotheticus of Verzuim adviseur in Stokkum
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Stokkum

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hof van Twente. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7475. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Stokkum bestaat uit een aantal wijken en buurten: Zuid, Kern, Buitengebied, West, Noord, Centrum
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-stokkum

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Stokkum, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Stokkum. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Aan de hand hiervan zoek je succesvol het telefoonnummer in Stokkum

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0800, 0906, 0900, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Stokkum

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Stokkum. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hofvantwente.nl/inwoners.html
 • Ook interessant: Telefoonnummer Robin Mobile.