Telefoonboek Hankate

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Hankate? Start met deze speciale zoekfunctie. Op die manier vind je verrassend eenvoudig honderden telefoongegevens & adresgegevens uit Hellendoorn. Jij kan starten met een (achter) naam (zoals Vink), een onderneming (bijv. Eye Wish) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Zuid of juist de postcode, 7447. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Hankate is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hankate

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit Hankate? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Momenteel kan dat online 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van T. Peeters met een huis in Hankate
 • Ontdek het nummer van de DIO of Scapiono
 • Check de contactgegevens van de Stuurman zeevisvaart of Adviseur onderwijssector uit Hankate
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Hankate

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Hellendoorn. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7447. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Hankate wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Zuid, Kern, Buitengebied, Centrum, Oost, West
telefoonboek-hankate

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Hankate, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Hankate. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee vind jij met succes het beoogde telefoonnummer in Hankate

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 0906, 0800, 0900, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Hankate

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Dankzij de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Hankate. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.hellendoorn.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Dean One.