Telefoonboek Overwater

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Overwater? Dat kan via de eenvoudige zoekfunctie. Zo check jij gemakkelijk alle adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in Hellendoorn. Jij kan starten met een naam (bijv. Vos), een zakelijk adres (bijv. Esso) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Zuid of eventueel 7443. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Overwater gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Overwater

Vandaag gebeld door een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Overwater? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van B. van den Berg uit Overwater
 • Vind het telefoonnummer van de Dirk of D-Reizen
 • Ontdek het nummer van de Geld- en waardetransporteur of Scanning consultant uit Overwater
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Overwater

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hellendoorn. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7443. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Overwater kan je onderverdelen in diverse wijken: Zuid, Kern, Buitengebied, Centrum, West, Noord
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-overwater

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Overwater, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Overwater. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Zo zoek jij het snelste het benodigde telefoonnummer in Overwater

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0906, 0840, 1800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Overwater

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Overwater. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.hellendoorn.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer BEN.