Telefoonboek t Bergje

Op zoek naar het telefoonboek van t Bergje? Dat doe je met de ontwikkelde eenvoudige zoekfunctie. Zo check jij erg simpel de meeste contactgegevens van huishoudens in Hardenberg. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. de Graaf), bedrijf (bijv. MCD) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en/of 7701. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in t Bergje stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Bergje

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit t Bergje? Een (06) nummer vinden ging voorheen nog ouderwets met de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van T. van der Veen met een woning in t Bergje
 • Zoek het nummer van de PLUS of De Hypotheker
 • Zoek het nummer van de Podotherapeut of Landschapsarchitect in t Bergje
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database t Bergje

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Hardenberg. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7701. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
t Bergje bestaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Centrum, Zuid, Oost, Kern, West
telefoonboek-t-bergje

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit t Bergje, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit t Bergje. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Zo verkrijg jij met succes het gewenste telefoonnummer uit t Bergje

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0909, 0900, 0840, 1800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in t Bergje

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je uitzoeken van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in t Bergje. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer AXA.