Telefoonboek Dedemsvaart

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Dedemsvaart? Open nu onze handige zoekfunctie. Zo bekijk jij erg simpel honderden (06) nummers en contacten uit Hardenberg. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. van der Wal), een winkel of bedrijf (bijv. De Hypotheker) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Dedemsvaart m.u.v. zuidwestelijke woonwijk.Dedemsvaart-zuidwest of een bepaalde postcode, 7701. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Dedemsvaart is echt heel eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Dedemsvaart

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of wil je details van het actuele nummer van een firma of familie uit Dedemsvaart? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat online honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van Familie Hofman wonend in Dedemsvaart
 • Check het nummer van de Hubo of Brainwash
 • Zoek adresgegevens van de Matroos-motordrijver of Ingenieur mechatronica in Dedemsvaart
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Dedemsvaart

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Hardenberg. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7701, 7702. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Dedemsvaart onderscheiden we in meerdere buurten: Dedemsvaart m.u.v. zuidwestelijke woonwijk.Dedemsvaart-zuidwest, De Lisdodde, De Valeriaan, De Blauwe Zegge
telefoonboek-dedemsvaart

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Dedemsvaart, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Dedemsvaart. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Aan de hand hiervan zoek jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in Dedemsvaart

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0906, 0909, 0900, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Dedemsvaart

Het is mogelijk: dan heb je een gemiste oproep en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een (06) nummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Dankzij het zoekscript kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Dedemsvaart. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Lees ook: Telefoonnummer ASR.