Telefoonboek Mariënberg

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Mariënberg? Start met onze praktische zoekfunctie. Zo zoek je verrassend eenvoudig honderden adresgegevens in Hardenberg. Jij kan starten met een naam (bijv. van Veen), een firma (bijv. Expert) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of een bepaalde postcode, 7692. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Mariënberg kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Mariënberg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Mariënberg? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dat online zonder moeite. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van L. Hermans wonend in Mariënberg
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bristol of BENU
 • Vind de bereikbaarheid van de Oefentherapeut Mensendieck of Scanning consultant in Mariënberg
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Mariënberg

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hardenberg. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7692. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Mariënberg is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Centrum, Zuid, Noord, West, Oost
telefoonboek-marienberg

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Mariënberg, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Mariënberg. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon volledig in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op die manier verkrijg je het gemakkelijkste dit telefoonnummer in Mariënberg

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0906, 1800, 0840, 0909, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Mariënberg

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Mariënberg. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Veel bekeken: Telefoonnummer AMICON.