Telefoonboek Bergentheim

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Bergentheim? Check deze unieke zoekfunctie. Zo doorzoekt men verrassend eenvoudig bijna alle nummers en adressen van mensen uit Hardenberg. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan Veenstra), een zakelijk adres (bijv. D-Reizen) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of juist de postcode, 7691. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Bergentheim stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bergentheim

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een shop of inwoner van Bergentheim? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dat online een stuk sneller. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van S. Koster met een woning in Bergentheim
 • Zoek het nummer van de De Hypotheekshop of Mitra
 • Ontdek het nummer van de Apotheker of Strategie adviseur in Bergentheim
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Bergentheim

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Hardenberg. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7691. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Bergentheim onderscheiden we in buurten & wijken: Buitengebied, Centrum, Zuid, Noord, West, Kern
telefoonboek-bergentheim

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Bergentheim, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Bergentheim. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan check je succesvol het telefoonnummer in Bergentheim

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0906, 1800, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Bergentheim

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en wil je weten wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de zoektool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Bergentheim. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Ga verder naar: Telefoonnummer AMEV.