Telefoonboek Holtheme

Nummers nodig uit het telefoonboek van Holtheme? Open nu de unieke zoekfunctie. Op die manier bekijk jij gemakkelijk veel namen en nummers van huishoudens in Hardenberg. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als Boer), een shop (als SNS Bank) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en de postcode, 7787. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Holtheme gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Holtheme

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Holtheme? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dat via het internet sneller en accurater. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van F. Smits met een woning in Holtheme
 • Zoek het nummer van de De Hypotheker of Eye Wish
 • Zoek het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Loopbaanadviseur uit Holtheme
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Holtheme

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Hardenberg. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7787. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Holtheme kent een aantal buurten: Buitengebied, Noord, Zuid, West, Centrum, Kern
telefoonboek-holtheme

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Holtheme, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Holtheme. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. De tool achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Daarmee zoek je doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Holtheme

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 1800, 0909, 0906, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Holtheme

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van onze tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Holtheme. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Lees ook: Telefoonnummer Leen Bakker.