Telefoonboek Heemserveen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Heemserveen? Open nu de aangegeven handige zoekmachine. Zo bekijk jij razendsnel bijna alle nummers en adressen in Hardenberg. Jij kan starten met een naam (denk aan van der Meulen), een winkel of bedrijf (bijv. Mitra) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en wellicht 7796. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Heemserveen is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heemserveen

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Heemserveen? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger via de gids. Heden ten dage kan dat via het internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van K. Smeets in Heemserveen
 • Bekijk het nummer van de Firezone of Subway
 • Bekijk contactgegevens van de Matroos-motordrijver of ICT-projectmanagement uit Heemserveen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Heemserveen

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Hardenberg. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7796. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Heemserveen kenmerkt zich door diverse wijken: Buitengebied, Noord, Zuid, Kern, Oost, West
telefoonboek-heemserveen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Heemserveen, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Heemserveen. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. De tool zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Zo check je succesvol dit telefoonnummer uit Heemserveen

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0906, 0840, 0800, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Heemserveen

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een compleet nummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op ons systeem check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Heemserveen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Check ook: Telefoonnummer de Bijenkorf.