Telefoonboek Diffelen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Diffelen? Start met de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij gemakkelijk bijna alle nummers en adressen in en rondom Hardenberg. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. de Bruyn), een zaak (zoals Avia Xpress) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of eventueel 7795. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Diffelen gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Diffelen

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit Diffelen? Contactgegevens opzoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment kan dat online veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van Familie van Beek wonend in Diffelen
 • Ontdek het nummer van de Deen of Spar
 • Achterhaal het tel. nr. van de Verpleegkundige of Management consultant uit Diffelen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Diffelen

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hardenberg. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7795. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Diffelen kent een aantal buurten: Buitengebied, Noord, Zuid, Kern, Centrum, Oost
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-diffelen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Diffelen, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Diffelen. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De tool start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Op die manier krijg jij het snelste het beoogde telefoonnummer in Diffelen

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 1800, 0840, 0900, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Diffelen

Wellicht beschik je over een nummer en wil je weten wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids in Diffelen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Ook interessant: Telefoonnummer Kwantum.