Telefoonboek s-Graveland

Een online inkijkje in het telefoonboek van s-Graveland? Gebruik de handige zoekmachine. Zodoende achterhaal je zonder moeite alle nummers en adressen van mensen uit Wijdemeren. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. van de Wal), bedrijfsnaam (bijv. OP=OP Voordeelshop) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of misschien 1243. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in s-Graveland is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in s-Graveland

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit s-Graveland? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van T. Vermeulen wonend in s-Graveland
 • Check de contactgegevens van de Tinq of Spar
 • Zoek adresgegevens van de Apothekersassistent of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw uit s-Graveland
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database s-Graveland

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Wijdemeren. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1243. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
s-Graveland bestaat uit verschillende wijken: Centrum, Noord, West, Oost, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-s-graveland

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit s-Graveland, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit s-Graveland. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Daarmee krijg je het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in s-Graveland

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0906, 0840, 1800, 0900, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in s-Graveland

In een ander scenario heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je uitpluizen wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van het zoekscript kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van s-Graveland. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.wijdemeren.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Bahrein.