Telefoonboek Wervershoof

Nummers nodig uit het telefoonboek van Wervershoof? Dat doe je met de duidelijke zoekmachine. Zo zoek je supersnel een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers in en rondom Medemblik. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals van den Heuvel), een zakelijk adres (bijv. Hoogvliet) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Centrum of een bepaalde postcode, 1693. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Wervershoof kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wervershoof

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Wervershoof? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van L. Kuiper uit Wervershoof
 • Check de contactgegevens van de Alphega of Vomar
 • Ontdek het nummer van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Liefdadigheidsorganisatie in Wervershoof
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Wervershoof

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Medemblik. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1693. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Wervershoof kent diverse wijken: Centrum, Oost, Noord, Zuid, Kern, Buitengebied
Plekken in de omgeving
telefoonboek-wervershoof

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Wervershoof, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Wervershoof. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon volledig in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Op die manier vind jij doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Wervershoof

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0840, 0909, 0900, 0906, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Wervershoof

In een ander scenario beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van onze tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids van Wervershoof. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.medemblik.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Myanmar.