Telefoonboek Hem

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Hem? Ga aan de slag met de ontwikkelde praktische zoekmachine. Zodoende achterhaal je snel & eenvoudig bijna alle namen en nummers van mensen uit Drechterland. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. van den Heuvel), een zakelijk adres (bijv. Primark) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en/of 1607. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Hem is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hem

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Hem? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van A. de Bruyn woonachtig in Hem
 • Check de contactgegevens van de Vakantieexperts of Jan Linders
 • Zoek het nummer van de Mondhygiënist of Archeoloog uit Hem
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Hem

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Drechterland. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1607. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Hem kan je onderverdelen in een aantal buurten: Centrum, Noord, Kern, Oost, Zuid, West
telefoonboek-hem

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug even hierboven

 2. Vul de velden in

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Hem, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Hem. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Voorbeeld zijn adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Op basis daarvan vind jij direct het benodigde telefoonnummer in Hem

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0906, 0900, 0909, 1800, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Hem

In sommige gevallen beschik je over een nummer en moet je achterhalen van wie het nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door middel van de tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Hem. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.drechterland.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Kaapverdië.