Telefoonboek De Buurt

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van De Buurt? Dat doe je met deze speciale zoekfunctie. Via deze weg achterhaal je zonder moeite ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Drechterland. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Hoekstra), een zaak (zoals H&M) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 1606. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Buurt gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Buurt

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van De Buurt? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dat online een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van Mevr. Maas in De Buurt
 • Vind het telefoonnummer van de Gall & Gall of Ici Parix XL
 • Vind de bereikbaarheid van de Diëtist of Webmarketeer in De Buurt
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van De Buurt

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Drechterland. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1606. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
De Buurt kent meerdere buurten: Centrum, Noord, Kern, Oost, West, Zuid
telefoonboek-de-buurt

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Buurt, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio De Buurt. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan check je het snelste een telefoonnummer in De Buurt

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 1800, 0909, 0906, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Buurt

Misschien heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een (net) nummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van ons systeem zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van De Buurt. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.drechterland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Jordanië.