Telefoonboek Brakel

Op zoek naar het telefoonboek van Brakel? Start met de aangegeven handige zoekmachine. Zodoende check jij zonder problemen bijna alle namen en nummers in de buurt van Goirle. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als de Lange), bedrijf (bijv. Bristol) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Oost of een bepaalde postcode, 5133. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Brakel stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Brakel

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of blief jij het nummer van een bedrijf of persoon uit Brakel? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van Z. van den Broek woonachtig in Brakel
 • Zoek het nummer van de Dirk of Big Bazar
 • Vind de bereikbaarheid van de Horecaportier of ICT onderneming uit Brakel
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Brakel

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Goirle. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 5133. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Brakel onderscheiden we in diverse wijken: Oost, West, Buitengebied, Zuid, Noord, Kern
telefoonboek-brakel

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Brakel, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Brakel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Zo verkrijg jij het snelste het gezochte telefoonnummer in Brakel

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 1800, 0840, 0900, 0906, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Brakel

Soms heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids in Brakel. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.goirle.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Nederland.