Telefoonboek t Zand

Een online inkijkje in het telefoonboek van t Zand? Gebruik de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Zo vind je erg simpel honderden namen en nummers uit Alphen-Chaam. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. van der Veen), een onderneming (bijv. EMTÉ) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Oost of eventueel 5131. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in t Zand gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Zand

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of blief jij het nummer van een bedrijf of persoon uit t Zand? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat online zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van O. Timmermans in t Zand
 • Check het nummer van de Tinq of Rabobank
 • Vind de bereikbaarheid van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Ingenieur procestechniek in t Zand
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database t Zand

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Alphen-Chaam. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Wat somso ook werkt: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5131. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
t Zand is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Oost, West, Buitengebied, Noord, Zuid, Centrum
telefoonboek-t-zand

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit t Zand, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit t Zand. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Dan spot je met succes het gewenste telefoonnummer uit t Zand

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 0800, 0900, 0840, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in t Zand

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een compleet nummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van t Zand. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.alphen-chaam.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Montenegro.