Telefoonboek Langereit

Nummers nodig uit het telefoonboek van Langereit? Gebruik onze praktische zoekmachine. Daarmee achterhaal je supersnel veel adresgegevens in Gilze en Rijen. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. Maas), een zakelijk adres (bijv. AutoCrew) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Oost of 5126. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Langereit is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langereit

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het nummer van een zaak of bewoner in Langereit? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van H. de Boer in Langereit
 • Check het nummer van de Mitra of ABN AMRO
 • Vind de bereikbaarheid van de Ergotherapeut of Reclame adviesbureau in Langereit
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Langereit

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Gilze en Rijen. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 5126. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Langereit beslaat uit buurten & wijken: Oost, Noord, Zuid, Buitengebied, West, Kern
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-langereit

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Langereit, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Langereit. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Dan spot je snel het verlangde telefoonnummer uit Langereit

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 1800, 0840, 0906, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Langereit

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Langereit. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.gilzerijen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Luxemburg.