Telefoonboek Oud Lemiers

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Oud Lemiers? Start met de hier onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg tref je supersnel veel telefoongegevens & adresgegevens in en rondom Vaals. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Vermeulen), een firma (bijv. Bike Totaal) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Zuid en de postcode, 6295. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Oud Lemiers is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oud Lemiers

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit Oud Lemiers? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen via de telefoongids. Momenteel kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van Z. Meyer met een huis in Oud Lemiers
 • Vind de bereikbaarheid van de Dekamarkt of Blokker
 • Bekijk contactgegevens van de Gasdeskundige of Multimedia Vormgever in Oud Lemiers
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Oud Lemiers

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoongids van gemeente Vaals. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Gebruik de telefoongids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 6295. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Oud Lemiers beslaat uit verschillende wijken: Zuid, Centrum, Kern, Noord, Oost, West
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-oud-lemiers

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Limburg

 5. Nogmaals zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de telefoongids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Oud Lemiers, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Oud Lemiers. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Daarmee spot jij het snelste dit telefoonnummer uit Oud Lemiers

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0800, 0906, 0909, 0840, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Oud Lemiers

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitvinden wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde telefoongids uit Oud Lemiers. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.vaals.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Nederlanden van Nu.