Telefoonboek Lemiers

Op zoek naar het telefoonboek van Lemiers? Open nu de aangegeven snelle zoekfunctie. Zo check jij erg simpel tientallen adresgegevens van personen uit Vaals. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Schipper), een onderneming (bijv. Subway) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Zuid en de postcode, 6295. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Lemiers gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lemiers

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Lemiers? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Momenteel gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van Z. de Graaf uit Lemiers
 • Check het nummer van de Kruidvat of Primera
 • Achterhaal het tel. nr. van de Pedicure of Branche-organisatie uit Lemiers
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoongids Lemiers

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Vaals. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 6295. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Lemiers is te onderscheiden in een aantal buurten: Zuid, Centrum, Kern, Noord, Oost, Buitengebied
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-lemiers

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Lemiers, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Lemiers. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan verkrijg jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer in Lemiers

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0800, 1800, 0906, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Lemiers

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van ons systeem zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoongids in Lemiers. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.vaals.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Nedasco.