Telefoonboek Camerig

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Camerig? Dat kan via de ontwikkelde speciale zoekmachine. Via deze weg check jij erg simpel tientallen namen en nummers van mensen in Vaals. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. van de Ven), bedrijf (bijv. Cigo) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Zuid of juist de postcode, 6294. Druk op “zoeken”. De tool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Camerig gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Camerig

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het nummer van een huishouden of gezin uit Camerig? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de telefoongids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoongids vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van K. Maas met een huis in Camerig
 • Vind de bereikbaarheid van de Kruidvat of Wereldwinkel
 • Achterhaal het tel. nr. van de Logopedist of Architect in Camerig
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de telefoongids van Camerig

Doorzoek nu probleemloos de gouden gids van de gemeente Vaals. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 6294. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Camerig kent buurten & wijken: Zuid, Centrum, Kern, Buitengebied, Oost, West
telefoonboek-camerig

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Camerig, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Camerig. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Zo check je succesvol het benodigde telefoonnummer uit Camerig

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0800, 0909, 0840, 0900, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Camerig

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een (06) nummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Via de tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoongids in Camerig. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.vaals.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Lancyr.