Telefoonboek Wielder

Een online inkijkje in het telefoonboek van Wielder? Dat doe je met de aangegeven duidelijke zoekmachine. Via deze weg achterhaal je razendsnel tientallen adresgegevens van huishoudens in Horst aan de Maas. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Kramer), een firma (bijv. Rabobank) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals West of 5973. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Wielder is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wielder

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een zaak of bewoner in Wielder? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van V. van der Heyden in Wielder
 • Check het nummer van de Primera of Terstal
 • Check de contactgegevens van de Optometrist of Adviseur logistiek en transport in Wielder
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Wielder

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Horst aan de Maas. Niets gevonden? Zoek specifieker. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5973. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Wielder kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: West, Zuid, Oost, Buitengebied, Centrum, Noord
telefoonboek-wielder

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Wielder, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Wielder. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Daarmee vind jij het snelste dit telefoonnummer in Wielder

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0900, 1800, 0906, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Wielder

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een compleet nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoektool zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek van Wielder. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.horstaandemaas.nl/index.jsp
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Tonga.