Telefoonboek Californië

Op zoek naar het telefoonboek van Californië? Check deze handige zoekfunctie. Zo tref je erg simpel bijna alle contactgegevens van mensen uit Horst aan de Maas. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Verhoeven), een zaak (zoals Tinq) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals West of eventueel 5971. Druk op “zoeken”. De nummerzoeker doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Californië is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Californië

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Californië? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van V. de Haan wonend in Californië
 • Check de contactgegevens van de Texaco of Pets Place
 • Bekijk het nummer van de Tandprotheticus of Ingenieur telematica uit Californië
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Californië

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Horst aan de Maas. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 5971. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Californië wordt gevormd door velerlei buurtschappen: West, Zuid, Oost, Buitengebied, Noord, Kern
telefoonboek-californie

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Limburg

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Californië, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Californië. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in als je die info hebt. Dan krijg jij doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit Californië

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0800, 1800, 0909, 0906, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Californië

Wellicht beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ontwaren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van onze tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Californië. Ideaal bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.horstaandemaas.nl/index.jsp
 • Lees ook: Telefoonnummer Taiwan.