Telefoonboek De Steegh

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van De Steegh? Ga aan de slag met de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Zodoende achterhaal je erg simpel een groot deel van de (06) nummers en contacten van mensen uit Horst aan de Maas. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als Gerritsen), een zakelijk adres (bijv. Xenos) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals West of juist de postcode, 5973. Druk op “zoeken”. De tool gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Steegh gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Steegh

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een zaak of bewoner in De Steegh? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van U. van de Brink met een woning in De Steegh
 • Zoek het nummer van de Jumbo of Subway
 • Check het nummer van de Stedenbouwkundige of Docent in De Steegh
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van De Steegh

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Horst aan de Maas. Geen hits? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 5973. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
De Steegh kenmerkt zich door buurten & wijken: West, Zuid, Oost, Kern, Noord, Buitengebied
telefoonboek-de-steegh

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit De Steegh, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit De Steegh. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit De Steegh

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0800, 0906, 1800, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in De Steegh

Wellicht beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van De Steegh. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.horstaandemaas.nl/index.jsp
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Trinidad en Tobago.