Telefoonboek Hoensbroek

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Hoensbroek? Gebruik deze handige zoekmachine. Zo achterhaal je supersnel ontzettend veel nummers en adressen van inwoners uit Heerlen. Jij kan starten met een (voor) naam (als Schipper), een winkel of bedrijf (bijv. ING) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Mariagewanden; omgeving Hoofdstraat of 6432. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Hoensbroek is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hoensbroek

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een firma of familie uit Hoensbroek? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet gouden gids onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van W. van der Heyden met een woning in Hoensbroek
 • Check de contactgegevens van de Beter Horen of Schooneberg
 • Zoek het nummer van de Tuin- en landschapsarchitect of Adviseur overheid uit Hoensbroek
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoongids Hoensbroek

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoongids van de gemeente Heerlen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Wat ook kan: Neem ook de telefoongids door van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 6432, 6431, 6433. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Hoensbroek onderscheiden we in meerdere buurten: Mariagewanden; omgeving Hoofdstraat, Mariarade, Dem (omgeving. Weijenbergstraat, Akerstraat Noord, natuurkundigenbuurt), Nieuw-Lotbroek (rector-, burgemeester-, monseigneurenbuurt), De Koumen, Overbroek
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-hoensbroek

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Hoensbroek, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Hoensbroek. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens helemaal in. Dit werkt met postcode en toevoegingen (straat). Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Op die manier zoek je direct het gewenste telefoonnummer in Hoensbroek

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0906, 0800, 0900, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Hoensbroek

Mogelijk beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon of bedrijf erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoongids uit Hoensbroek. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.heerlen.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Prénatal.