Telefoonboek Imstenrade

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Imstenrade? Start met onderstaande praktische zoekfunctie. Zodoende zoek je gemakkelijk veel adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Heerlen. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als van der Berg), bedrijf (bijv. Randstad) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Zuid en wellicht 6419. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Imstenrade gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Imstenrade

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Imstenrade? Een (06) nummer vinden ging voorheen via het dikke telefoonboek. Hedendaags doe je dit online vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet gouden gids te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van Z. Verbeek met een woning in Imstenrade
 • Vind het telefoonnummer van de Hunkemöller of Dekamarkt
 • Zoek adresgegevens van de Diëtist of Webmarketeer in Imstenrade
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoongids Imstenrade

Doorzoek nu online de telefoongids van de gemeente Heerlen. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Neem ook de telefoongids door van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 6419. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Imstenrade kenmerkt zich door diverse wijken: Zuid, Noord, Buitengebied, Oost, Kern, West
telefoonboek-imstenrade

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Limburg

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Imstenrade, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Imstenrade. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daar de beschikking over hebt. Op die manier verkrijg je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in Imstenrade

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0906, 0900, 0840, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Imstenrade

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een telefoonnummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van onze tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Imstenrade. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.heerlen.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Marskramer.