Telefoonboek Eys

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Eys?Maak dan gebruik van de handige zoekmachine. Daarmee achterhaal je verrassend eenvoudig belangrijke (06) nummers en contacten in Gulpen-Wittem. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld de Koning), bedrijf (bijv. Big Bazar) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Zuid of een bepaalde postcode, 6287. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Eys gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Eys

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Eys? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoongids een stuk sneller. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van D. Peters uit Eys
 • Ontdek het nummer van de Trekpleister of van Haren
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of Analyse- en Statistiek Consultant uit Eys
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoongids Eys

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoongids van de gemeente Gulpen-Wittem. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Een andere optie: Neem ook de telefoongids door van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 6287. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Eys wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Zuid, Centrum, Kern, Oost, Noord, Buitengebied
telefoonboek-eys

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de telefoongids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Eys, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit Eys. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan spot jij succesvol het gezochte telefoonnummer in Eys

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0909, 0906, 0800, 0900, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Eys

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (06) nummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de nummerzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) gouden gids uit Eys. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gulpen-wittem.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Interpolis.