Telefoonboek Overeys

Nummers nodig uit het telefoonboek van Overeys? Check de aangegeven speciale zoekmachine. Zodoende check jij supersnel veel (06) nummers en contacten in Gulpen-Wittem. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals Prins), een zakelijk adres (bijv. Brainwash) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Zuid of 6287. Klik nu op de zoekbutton. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Overeys is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Overeys

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Overeys? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger via de telefoongids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van E. Kramer met een huis in Overeys
 • Vind het telefoonnummer van de D-Reizen of Karwei
 • Zoek het nummer van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Gerechtsdeurwaarder in Overeys
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoongids Overeys

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoongids van de gemeente Gulpen-Wittem. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 6287. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Overeys kan je onderverdelen in meerdere buurten: Zuid, Centrum, Kern, Oost, Noord, West
telefoonboek-overeys

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Limburg

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de telefoongids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Overeys, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Overeys. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Informatie zoals weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Op basis daarvan spot je het snelste dit telefoonnummer uit Overeys

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0800, 1800, 0840, 0900, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Overeys

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerde telefoongids in Overeys. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gulpen-wittem.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Inshared.