Telefoonboek Nijkerk

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Nijkerk? Gebruik deze eenvoudige zoekmachine. Zo check jij zonder moeite ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in gemeente Nijkerk. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Meyer), een winkel of bedrijf (bijv. Hoogvliet) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Nijkerk-centrum-oost (omgeving spoorlijn): Hazeveld of misschien 3862. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Nijkerk is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Nijkerk

Gebeld door een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een zaak of bewoner in Nijkerk? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen sneller. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van S. Smit met een woning in Nijkerk
 • Ontdek het nummer van de Bakker Bart of Praxis
 • Check het nummer van de Evenementenbeveiliger of Communicatieadviseur in Nijkerk
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Nijkerk

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Nijkerk. Geen resultaat? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 3862, 3861, 3863. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Nijkerk kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: Nijkerk-centrum-oost (omgeving spoorlijn): Hazeveld, Beulekamp, Rensselaer, Paasbos, Strijland, Nijkerk-centrum-west: Schulpkamp, bedrijventerreinen Watergoor, Arkervaart, Nijkerk-zuidwest: Corlaer
Gemeenten in de regio
telefoonboek-nijkerk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Nijkerk, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Nijkerk. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Hiermee verkrijg je direct het telefoonnummer uit de gemeente Nijkerk

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 1800, 0800, 0909, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nijkerk

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Nijkerk. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: