Telefoonboek Wenum

Nummers nodig uit het telefoonboek van Wenum? Ga aan de slag met onderstaande unieke zoekmachine. Zo vind je snel & eenvoudig een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Apeldoorn. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld van der Veen), een winkel of bedrijf (bijv. Kwalitaria) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Wenum Wiesel of misschien 7345. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Wenum is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wenum

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Wenum? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van Mevr. van der Berg met een woning in Wenum
 • Ontdek het nummer van de The Read Shop of Alphega
 • Ontdek het nummer van de Huidtherapeut of Landschapsarchitect in Wenum
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Wenum

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Apeldoorn. Geen resultaat? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7345. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Wenum bestaat uit buurtschappen en kernen: Wenum Wiesel
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-wenum

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Gelderland

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Wenum, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Wenum. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Zo krijg jij met succes het begeerde telefoonnummer in Wenum

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 1800, 0800, 0900, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Wenum

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een nummer kun je te weten komen welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Wenum. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.apeldoorn.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Rusland.