Telefoonboek Loenen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Loenen? Check de ontwikkelde speciale zoekfunctie. Zo detecteer jij erg simpel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Apeldoorn. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals Dekker), een onderneming (bijv. Blokker) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Zuid en wellicht 7371. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Loenen is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Loenen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Loenen? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van W. Post wonend in Loenen
 • Zoek het nummer van de Dekamarkt of De Hypotheker
 • Check de contactgegevens van de Gezondheidszorg-psycholoog of Ingenieur bouwkunde Burgerlijke en utiliteitsbouw in Loenen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Loenen

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Apeldoorn. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Check de gids van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7371. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Loenen beslaat uit buurtschappen en kernen: Zuid, Kern, Oost, Noord, West, Buitengebied
telefoonboek-loenen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Gelderland

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Loenen, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Loenen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken vind je direct het begeerde telefoonnummer uit Loenen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0909, 0800, 0900, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Loenen

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (net) nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Loenen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.apeldoorn.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Sint Maarten.