Telefoonboek Engeland

Nummers nodig uit het telefoonboek van Engeland? Dat kan via de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Zo check jij zonder moeite bijna alle adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in Apeldoorn. Jij kan starten met een (achter) naam (zoals van de Wal), een winkel of bedrijf (bijv. H&M) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Zuid en wellicht 7361. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Engeland gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Engeland

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Engeland? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dat via het internet een stuk sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van C. de Jong wonend in Engeland
 • Ontdek het nummer van de Bristol of Hans Anders
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige schietmeester of Programmeur in Engeland
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Engeland

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Apeldoorn. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7361. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Engeland bestaat uit meerdere buurten: Zuid, Kern, Oost, Centrum, Buitengebied, Noord
telefoonboek-engeland

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Engeland, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Engeland. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam wanneer dat bekend is. Hiermee spot je snel het gezochte telefoonnummer uit Engeland

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 0900, 0840, 1800, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Engeland

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ophelderen welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoektool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Engeland. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.apeldoorn.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Servië.