Telefoonboek De Krim

Op zoek naar het telefoonboek van De Krim? Open nu onze snelle zoekfunctie. Daarmee vind je razendsnel bijna alle adressen en (mobiele) nummers van mensen in Apeldoorn. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld Brouwer), een shop (als Blokker) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Zuid of een bepaalde postcode, 7351. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in De Krim kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Krim

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een firma of familie uit De Krim? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Momenteel gaat dat middels het internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van U. Jansen in De Krim
 • Check het nummer van de Lidl of Avia Xpress
 • Vind de bereikbaarheid van de Psychotherapeut of Fotograaf in De Krim
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van De Krim

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Apeldoorn. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7351. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
De Krim onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Zuid, Kern, Oost, Centrum, West, Buitengebied
telefoonboek-de-krim

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit De Krim, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Krim. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee verkrijg je snel het telefoonnummer in De Krim

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 1800, 0840, 0909, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Krim

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een telefoonnummer kan je ontrafelen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van de tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit De Krim. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.apeldoorn.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Saoedi-Arabië.