Telefoonboek Frederiksoord

Op zoek naar het telefoonboek van Frederiksoord? Gebruik de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Via deze weg achterhaal je zonder problemen honderden adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Westerveld. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Huisman), een zakelijk adres (bijv. Gamma) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en/of 8382. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Frederiksoord stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Frederiksoord

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Frederiksoord? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden met de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van Mevr. Hermans in Frederiksoord
 • Vind het telefoonnummer van de Profile of Hoogvliet
 • Check het nummer van de Deskundige duiker of ICT adviseur in Frederiksoord
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Frederiksoord

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente Westerveld. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8382. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Frederiksoord is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Zuid, Kern, Centrum, Noord, Oost
telefoonboek-frederiksoord

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Frederiksoord, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Frederiksoord. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Op basis daarvan verkrijg jij het snelste het gezochte telefoonnummer in Frederiksoord

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0800, 0840, 1800, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Frederiksoord

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een nummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Aan de hand van de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Frederiksoord. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek India.