Telefoonboek Noordbarge

Op zoek naar het telefoonboek van Noordbarge?Maak dan gebruik van de eenvoudige zoekfunctie. Hiermee doorzoekt men razendsnel ontzettend veel adresgegevens van personen uit Emmen. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als Kuiper), een shop (als Kwalitaria) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en de postcode, 7812. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Noordbarge gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Noordbarge

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Noordbarge? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van S. Koning wonend in Noordbarge
 • Vind de bereikbaarheid van de Eomino’s of De Hypotheekshop
 • Achterhaal het tel. nr. van de Apotheker of Software ontwikkelaar uit Noordbarge
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Noordbarge

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Emmen. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7812. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Noordbarge is te onderscheiden in een aantal buurten: Buitengebied, Noord, Zuid, Centrum, Kern, Oost
telefoonboek-noordbarge

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Vul de velden in

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Noordbarge, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Noordbarge. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Zo spot je succesvol het telefoonnummer in Noordbarge

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 1800, 0906, 0900, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Noordbarge

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Noordbarge. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://gemeente.emmen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Kijkshop.