Telefoonboek Nieuw-Weerdinge

Een online inkijkje in het telefoonboek van Nieuw-Weerdinge? Dat doe je met onderstaande speciale zoekmachine. Zo tref je gemakkelijk de meeste nummers en adressen van mensen in Emmen. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals van der Velden), bedrijf (bijv. Esso) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 7831. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Nieuw-Weerdinge stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuw-Weerdinge

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Nieuw-Weerdinge? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via het internet zonder moeite. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van N. van de Brink uit Nieuw-Weerdinge
 • Bekijk het nummer van de Texaco of De Echte Bakker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Geld- en waardetransporteur of Consultant compliance & risicomanagement uit Nieuw-Weerdinge
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Nieuw-Weerdinge

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Emmen. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7831. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Nieuw-Weerdinge bestaat uit diverse wijken: Buitengebied, Noord, Kern, Oost, Zuid, West
telefoonboek-nieuw-weerdinge

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Nieuw-Weerdinge, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Nieuw-Weerdinge. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Details als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Dan krijg je succesvol dit telefoonnummer in Nieuw-Weerdinge

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0909, 0906, 0900, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Nieuw-Weerdinge

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (06) nummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de zoektool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Nieuw-Weerdinge. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://gemeente.emmen.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Trekpleister.