Telefoonboek Langerak

Een online inkijkje in het telefoonboek van Langerak? Check onze snelle zoekmachine. Via deze werkwijze tref je erg simpel belangrijke nummers en adressen in en rondom Coevorden. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn Willemsen), een winkel of bedrijf (bijv. Jan Linders) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en de postcode, 7917. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Langerak is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langerak

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Langerak? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort via de gids. Vandaag de dag kan dat online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van K. van de Brink met een woning in Langerak
 • Bekijk het nummer van de Subway of Univé
 • Zoek het nummer van de Stralingsdeskundige of Software ontwikkelaar uit Langerak
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Langerak

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Coevorden. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Tevens een optie: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Postcodes in deze regio: 7917. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Langerak kent buurtschappen en kernen: Buitengebied, Oost, Noord, Zuid, Kern, West
telefoonboek-langerak

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Langerak, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Langerak. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Dan krijg je doeltreffende het begeerde telefoonnummer in Langerak

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 1800, 0900, 0909, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Langerak

Wellicht is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Langerak. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.coevorden.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Winkels.