Telefoonboek De Kiel

Nummers nodig uit het telefoonboek van De Kiel? Open nu deze snelle zoekfunctie. Zo detecteer jij supersnel alle namen en nummers in de buurt van Coevorden. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Jonker), een onderneming (bijv. Tui) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of een bepaalde postcode, 7849. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in De Kiel is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Kiel

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in De Kiel? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel kan dat via het internet zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van R. Driessen wonend in De Kiel
 • Zoek het nummer van de EMTÉ of Pets Place
 • Check het nummer van de Stralingsdeskundige of Architect uit De Kiel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van De Kiel

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Coevorden. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7849. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
De Kiel bestaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Noord, Kern, Zuid, Centrum, Oost
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-de-kiel

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat hierboven

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit De Kiel, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio De Kiel. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je die info hebt. Op basis daarvan vind je snel het telefoonnummer in De Kiel

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 0909, 0840, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Kiel

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een nummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via het zoekscript zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit De Kiel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.coevorden.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Expert.