Telefoonboek Kibbelveen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Kibbelveen? Ga aan de slag met onderstaande snelle zoekfunctie. Zodoende tref je zonder moeite een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens in Coevorden. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Sanders), een shop (als Schooneberg) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of 7848. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Kibbelveen is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kibbelveen

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Kibbelveen? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Tegenwoordig gaat dit online veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van H. Postma met een woning in Kibbelveen
 • Vind de bereikbaarheid van de Karwei of Shell
 • Ontdek het nummer van de Personal Coach of Ingenieur op het gebied van constructies in Kibbelveen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Kibbelveen

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Coevorden. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7848. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Kibbelveen kent een aantal buurten: Buitengebied, Noord, Kern, Zuid, West, Oost
telefoonboek-kibbelveen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Kibbelveen, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Kibbelveen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Hiermee spot jij snel het gewenste telefoonnummer uit Kibbelveen

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0840, 0800, 1800, 0906, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Kibbelveen

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Kibbelveen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.coevorden.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Beter Bed.