Telefoonboek Piershil

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Piershil? Dat doe je met de ontwikkelde duidelijke zoekmachine. Zo zoek je zonder problemen honderden telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit Korendijk. Jij kan starten met een naam (bijv. Post), een zaak (zoals De Hypotheker) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en/of 3265. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Piershil stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Piershil

Ben je gebeld dooreen vreemd nummer? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Piershil? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Vandaag de dag gaat dat middels het internet sneller en accurater. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van E. Schouten met een huis in Piershil
 • Check het nummer van de Brainwash of Welkoop
 • Vind de bereikbaarheid van de Machinist (spoor) of Interieurarchitect in Piershil
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Piershil

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Korendijk. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 3265. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Piershil kent buurten & wijken: Centrum, Buitengebied, West, Zuid, Kern, Oost
telefoonboek-piershil

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Piershil, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Piershil. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Op die manier check jij het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in Piershil

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0840, 0909, 0906, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Piershil

Soms heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Piershil. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.korendijk.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Miky energie.