Telefoonboek Biggekerke

Een online inkijkje in het telefoonboek van Biggekerke? Open nu deze speciale zoekfunctie. Daarmee doorzoekt men verrassend eenvoudig veel nummers en adressen uit Veere. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van de Velden), een shop (als Basic-Fit) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Noord of eventueel 4373. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Biggekerke gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Biggekerke

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Biggekerke? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort met de gouden gids. Hedendaags doe je dit online veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van M. Kuijpers uit Biggekerke
 • Vind het telefoonnummer van de Pets Place of Zeeman
 • Vind het telefoonnummer van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Privé detective in Biggekerke
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de telefoongids van Biggekerke

Doorzoek nu probleemloos de gouden gids van de gemeente Veere. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 4373. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Relevante wijken
Biggekerke bestaat uit een aantal buurten: Noord, West, Zuid, Buitengebied, Kern, Oost
telefoonboek-biggekerke

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Zeeland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de telefoongids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Biggekerke, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Biggekerke. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken krijg jij doeltreffende het gezochte telefoonnummer uit Biggekerke

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0906, 0909, 0800, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Biggekerke

Misschien heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kun je te weten komen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) gouden gids in Biggekerke. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.veere.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Guinee-Bissau.