Telefoonboek Planketent

Nummers nodig uit het telefoonboek van Planketent? Start met de speciale zoekmachine. Hiermee check jij verrassend eenvoudig belangrijke nummers en adressen van inwoners uit Goes. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn van den Brink), een zakelijk adres (bijv. De Hypotheker) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Noord en wellicht 4458. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Planketent is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Planketent

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of blief jij het (06) nummer van een winkel of persoon in Planketent? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger via de telefoongids. Dat is veranderd, nu doe je dit online sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van V. van de Velde wonend in Planketent
 • Ontdek het nummer van de Dirk of Karwei
 • Vind het telefoonnummer van de Interieurarchitect of Gedelegeerd projectontwikkelaar uit Planketent
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de telefoongids van Planketent

Doorzoek nu efficiënt de gouden gids van de gemeente Goes. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 4458. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Planketent onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Noord, Zuid, Centrum, Oost, West, Buitengebied
telefoonboek-planketent

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Zeeland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Telefoongids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Planketent, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Planketent. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in indien deze bekend is. Op basis daarvan krijg je snel het begeerde telefoonnummer in Planketent

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0800, 0900, 0840, 0909, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Planketent

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Planketent. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.goes.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Nederland.