Telefoonnummer Subway

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Subway? Aan de hand van onze tool ontdek je direct belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken op een aantal wijzes: telefonisch, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Vandaag nog een Subway assistent spreken? Kies dan voor bellen. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Subway
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Tango.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Subway

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Daarvoor gebruik je de Subway Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een Subway storing vind je op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer IZZ.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Subway?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Subway is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging Subway.