Telefoonnummer Lidl

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Lidl? Aan de hand van onze tool ontdek je meteen de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar via diverse kanalen: via de telefoon, e-mail, aan de hand van een brief, of via social media. Mail of post is alles behalve snel. Meteen een Lidl medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:Lidl
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu een overzicht met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via jouw mobiele en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Blokker.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Lidl

Wil je iets vragen aan deze vestiging? In dat geval gebruik je de Lidl Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Lidl storing vind je op de site van de aanbieder. Hetzelfde geldt voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonboek Simpel.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Lidl?

De bereikbaarheid van het bedrijf Lidl kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via Facebook of Twitter. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een lange responstijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging Lidl.