Telefoonnummer ZLM

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar ZLM? Via onze tool ontdek je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen via onder andere: met de telefoon, per mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Vandaag nog een ZLM personeelslid te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: ZLM
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu een lijst met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Zorg en Zekerheid.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van ZLM

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Daarvoor bezoek je de ZLM Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een ZLM storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Jumbo Mobiel.

De bereikbaarheid van ZLM?

De bereikbaarheid (telefonische of online) ZLM is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is e-mail of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar ZLM.